16/1/14

Wordweb, molt fàcil de mantenir

Amb wordweb et centraràs en la creació de bons continguts

Identificació

Per tal de mantenir al web de manera eficient cal que el web disposi d’un gestor de continguts.

Un gestor de continguts és l'eina que et permetrà omplir i mantenir el web al dia sense haver de preocupar-te de com apareixerà, de la data en que caduca una informació, de la pèrdua de les dades, etc. 

En canvi et permetrà que cada responsable de contingut mantingui la seva part, que hi hagi un responsable per publicar el continguts una vegada validats, veure com sortirà abans de que es publiqui. 

En definitiva un gestor de continguts és imprescindible quan el manteniment d'un web és molt freqüent, complex o distribuit (amb varies persones implicades).

Wordweb incorpora un gestor de continguts que per fer-lo servir només es necessita un navegador connectat a Internet (això sí, per entrar-hi ens demanarà un usuari i contrasenya).

Llistat de continguts











El gestor de wordweb preveu diversos perfils d’usuari, el de la persona que entra els continguts, el de la persona que els revisa i el de la persona que els publica.

Wordweb permet retirar una informació quan no és vigent i tornar-la a publicar amb un simple clic quan ho torna ser.  

La interfície és senzilla i clara, de manera que només ens hem d’ocupar de crear bons continguts

Wordweb ens facilita l’organització necessària per tal que el web estigui sempre al dia.

Entrada multi-idioma de continguts


















Wordweb és un producte de lloguer, per tant, els webs han d’estar allotjats junt amb el gestor de continguts als servidors que té contractats wordweb. D’aquesta manera garantim la seguretat de les dades i el manteniment del sistema.


Wordweb t'ho fa fàcil.

Entrades relacionades


L'equip de wordweb

La solució per a la PIME