31/10/13

IV - El repte de la presencia a Internet. Bosses Barcelona com exemple

Després de l'anàlisi, els projectes

1. La marca

En base a l’anàlisi i als objectius de Bosses Barcelona, vistos en les entrades anteriors,  passem a concretar els projectes a dur a terme per a posicionar i vendre per Internet.ammençar ccions preses segons el comenna sortida a travs.e es en parlin amb les seus " o potenciant les accions preses segons el

Posicionar la botiga-taller “Bosses Barcelona” com a garant dels productes

La clau per a la venda a través d’Internet és la credibilitat. En el cas de Bosses Barcelona no disposem d’una marca de producte (l’experiència en el món “físic” ens diu que el producte sense marca és un valor pel públic a qui va destinat aquest producte), però si que tenim la possibilitat de desenvolupar i donar força a la marca de la botiga-taller Bosses Barcelona. És a dir el Taller Bosses Barcelona és la marca del fabricant i el garant d’un producte del que no es visualitza la marca.

Aquest ha de ser l’objectiu primordial de la primera etapa de la presència a Internet de Bosses Barcelona.

Projecte 1: Creació de la imatge de marca

Disseny del logotip “Bosses Barcelona” acompanyada amb la paraula “Taller d’articles de pell”, escrit en l’idioma que correspongui.

L’ús prioritari de la imatge de marca és el web/botiga i tots els usos d’Internet incloses les xarxes socials. (per exemple: caldrà preveure una versió del logotip que funcioni correctament a Facebook).

Comentari
Molts dels logotips que trobem estan pensats per a la impressió en paper i per a la retolació, però moltes vegades no funcionen en pantalla i encara menys com a distintius dins les xarxes socials (per exemple, Facebook només permet un identificador petit i quadrat).

Quan s’inicia un projecte de presència a Internet cal avaluar si convé modificar la imatge de la marca, adaptar-la, fer-la nova o si ja funciona com està, ja que té una incidència directa en el reconeixement i per tant en la “reincidència” dels usuaris/clients.


La propera entrada

A la propera entrada el projecre web.

L'equip de wordweb